Naplopó vagyok

Friss topikok

  • Leita: annak reményében nézek be ide, hogy találok új szösszenetet....de nem :( nem adom fel...hátha :) (2015.10.05. 22:29) 0x1
  • Leita: ...de jó, itt vannak újra a régi bejegyzések :) Ez azt jelentheti, hogy Te is visszajössz...ugye f... (2012.08.15. 12:15) Itt a vége
  • hétköznapi naplopó: @bandika gazdája: ! (2012.03.09. 08:07) -----------
  • Bonemine (törölt): Lehet, hogy azért, mert ma én is vonattal jöttem haza a nagyvárosból, de ez nagyon megfogott. Tet... (2012.03.07. 22:58) Vasúti láz
  • bandika gazdája: :-))) (2012.03.07. 21:14) Köszönöm az Aurórának az ingyen reklámot!

A reggeli haknim

2012.02.12. 11:09 hétköznapi naplopó

Óóóó bazdmeeeg, nem hiszem el. Megint reggel van. Csak ne lenne ilyen kurva hideg, nem normális dolog az, ha az ember két zokniban alszik. Hova a picsába tettem azt az Adidas pulcsimat...mégis csak leugrok a SPAR-ba....de mit keres ez a többi koszos göncöm között, nem értem. Mintha a dolgok ebben a házban maguktól vándorolnának ide-oda. Pénz, pénz pénz...melyik könyvembe is raktam? Bibliába nem, Pál utcai fiúkban sincs....itt van basszameg.....József Attila kötet. Rossz ómen ez Attila, mert néha már "Tele vágyakkal zokog a lelkem" hogy mennyire nincs pénzem. Jól van, pénztárca nem kell, iratok mi a fasznak, már csak a slusszkulcs kell. Óóó igen, szokásosan az egyik piszkos nadrág zsebében van.


Lakást bezárom, mondjuk innen aztán nem sok mindent tudnának elvinni a norvég barátaim. Jajj szegény Zsigulim, hogy néz ez ki? Igazából leszarom, ennek a kocsinak már mindegy. Érvényes papírok nélkül tolom évek óta, úgyhogy városba megteszi. Na nézzük indul-e..../na most ha itt lenne Trabarna-vagy ki a-elsztendápolná az éppen nem induló Zsiguli hangját/...és igen, harmadikra pöccre indul! Ez ám a kocsi! Csak ezek a mocskos komenista állatok ne a bal oldalra tették volna a gyújtáskapcsolót. Ezen mindig felbaszom az agyamat. Indulás előtt túráztatom a motort, ettől majdnem mindig elélvezek. Na akkor gyerünk!


Fasza, 40-el lehet menni ezen a szájbabaszott úton....köcsög biciklisek. Takarodjatok már innen! Egyszerűen nem tudom kielőzni őket..a sírás kerülget ilyenkor...na végre, lement a bal oldali utcán. "Közeli helyeken, dombokon, hegyeken, kibelezett kőbányák üregében" dúdolgatom félhangosan. Mekkora szám! Kár, hogy nem működik ebben a szarban rádió, most hallgatnék egy kis magyar retrot. Körforgalomnál jobbra....NEEE..ne most fulladj le bazdmeeeeg! Te meg ne dudálgass ott hátul büdös kölyke, neked előre kellene köszönnöd! Ez a kis Lepényi gyerek lesz....és persze BMW-vel tolja...érettségire kapta. ÉN MEG ÉHEZEK!


Na, mennyi ember van itt, hihetetlen...és még nincs a magyarnak pénze, mi bazzeg? Nincs a faszt! Mindenki itt költi el. Szánom ezt a sok hülyét, akik listára írják fel a dolgokat..nem igaz, hogy nem tudnak megjegyezni 4-5 dolgot. Pedig állítólag a magyarok agya a legfejlettebb a világon, vagy mi a faszt írt erről a Blikk. Aszongya..kell kenyér, egy rekesz ásványvíz, SPAR-os sonka, kibaszott sok konzerv, meg WC papír. Az a legmegalázóbb pillanat, amikor egy harmadik ikszet betöltött férfiállat a legolcsóbb, és legnagyobb kiszerelésű WC papírt próbálja előkeríteni. De mivel nagyvilági kispolgár vagyok, mindent, és mindenkit leszarok.


A pénztárnál megint kurva sokan vannak..és milyen kurva lassan dolgozik ez a kis vörös. Ja igen, megint ez a vörös van szolgálatban...álmomban már kétszer megvolt. Lehet, hogy nem kellene ennyire stírölnöm, de azért megtisztelném...vagy helyesebben: ő tisztelne meg engem. Na jól van mamika, pakoljad a szarjaidat a szatyorba, oszt húzzál innen baszki, ne itt kezdjél el siránkozni.


Heló! Lehet, hogy sziával kellett volna köszönnöm? Jónapottal biztosan nem..de akkor is, elég közönyös velem ez a lyány.....óóóó Flóra. Milyen kibaszott szép ez a név. És milyen szép a haja. Meg a keze. Én meg igazán megfésülködhettem volna..a körmeim is retkesek..de mindegy, azt el lehet takarni. Még valami lesz? Igen, egy doboz kékszofit kérnék-mondom szinte már reszketve. 4320 Ft lesz. Magamba üvöltöm a BAZDMEG szót, és átnyújtom az utolsó tízezresemet. Mit nézel rajta, nem hamis! Csak koszos egy kicsit. De a pénz már csak ilyen. Óóó ezaz rohaggyámeg, ennél jobban nem tudtad volna apróba adni. Pénztárca nincs nálam, a zsebembe meg fér bele ennyi apró. Büdös kurva. Viszontlátásra! Köszi, szia!
A kurvaanyádat viszontlátásra! Mi a fasznak magázódik? Ez nála az etikett alapszabálya, vagy mi?! Mennyire elbaszott ez a világ. A Zsiguli harmadikra már pöccre indul, úgyhogy irány a gettó! Vagyis a lakásom.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapinaplopo.blog.hu/api/trackback/id/tr254096227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása