Naplopó vagyok

Friss topikok

  • Leita: annak reményében nézek be ide, hogy találok új szösszenetet....de nem :( nem adom fel...hátha :) (2015.10.05. 22:29) 0x1
  • Leita: ...de jó, itt vannak újra a régi bejegyzések :) Ez azt jelentheti, hogy Te is visszajössz...ugye f... (2012.08.15. 12:15) Itt a vége
  • hétköznapi naplopó: @bandika gazdája: ! (2012.03.09. 08:07) -----------
  • Bonemine (törölt): Lehet, hogy azért, mert ma én is vonattal jöttem haza a nagyvárosból, de ez nagyon megfogott. Tet... (2012.03.07. 22:58) Vasúti láz
  • bandika gazdája: :-))) (2012.03.07. 21:14) Köszönöm az Aurórának az ingyen reklámot!

Itt a vége

2012.03.09. 16:56 hétköznapi naplopó

A naplopásból elég volt, ezen a blogon nem fog folytatódni a történet. Köszönöm annak a néhány kitartó olvasónak, aki kommentelt, és végigszenvedte ezeket a korai zsengéket.

Az ok, hogy miért hagyom abba: egész egyszerűen ezek a történetek inkább voltak erőltetettek, mint viccesek, így pedig nem látom értelmét folytatni, ha saját magamnak sem tetszenek az írások.

A blog nem kerül törlésre, ha pedig újra látok esélyt a történet továbbírására, akkor ott lesz folytatva, ahol abbahagytam.

Viszlát valahol valamikor!

-----------

2012.03.08. 16:32 hétköznapi naplopó

----------------------

Vasúti láz

2012.03.06. 19:55 hétköznapi naplopó

Namármost van 3 percem elérni a vonatot. Vagy 2. Az órám sajnos nem Greenwich-hez van beállítva, sem a MÁV-hoz, hanem mikoron is ránéztem félszemmel a TV2 teletextjére, akkor inkább magamhoz állítottam be az időt. Lépteimet megnyújtom, és ebben a kora tavaszias időben épp elkezd izzadni a lábam a Wink márkájú utcai cipőmben. Örömmel konstatálom azt a tényt, hogy a Halálfaszára induló vonat még nem szándékozik elmozdulni a helyéről, így könnyedén szállok fel a járműre, de előtte még egy utolsó slukk a cigarettámból, és az éppen füstölgő csikket szigorúan a vonat alá dobom. Midőn próbálom kinyitni a jobb oldalon található ajtót, egy gondolattal később eszmélek, hogy ez bizony nem kifelé, hanem befelé nyílik, hogy rohadjon meg. Beérve a vonatkocsiba, öreg hibát vétettem: talán mérsékeltebben kellett volna hozzáérnem az amúgy sem túl higiénikus kilincshez, de kár is a múlton töprengeni.

Indulhat a helyvadászat: próbálom megkeresni az Én helyemet, és igen, ott van! Jobb oldalt, ablak mellett, menetiránnyal szemben foglalom el a kibérelt székpárost. Igen, megtehetem basszameg, mert én törzsutas, és törzsvendég vagyok egy személyben. De újabb hibát vétettem, mikoron is a kabátomat veszem le ezen a hangyafasznyi helyen, mert nem néztem szét, hogy kikkel vagyok körülvéve. Bal oldalt egy pattanásos srác alvást szimulál, de olyannyira, hogy még a nyála is éppen kifolyt. Kösz bazdmeg, hogy elveszed az étvágyamat, te kis köcsög! Előttem pedig két ereje teljében levő verőlegény foglalt helyet, akiknek a parfüm-és dezodorszaga éppen megcsapja az orromat, és a maradék étvágyam is tovaszáll. Egyébként teljes csend honol a vonatkocsiban. Lassan múlnak a percek, és korgó gyomorral vetek pillantást a piacon vásárolt Casio-szerű kínai órámra, és eljut a tudatomig az az információ, hogy bizony a mozdony nem zokogott fel a menetrendszerinti időpontban, így jogosan jár a +1 kurvaanyád a MÁV-nak. Előveszem az utolsó szendvicsemet, amiben ki tudja milyen párizsi, és egy kis teavaj található, majd érdekfeszítően bambulom az unalmas tájat. Az utolsó falatnál megakad a tekintetem egy a távolban lévő sárga, fekete kis mozgó ponton. Ahogy közeledik felém, kezd összeállni bennem a kép, hogy ez bizony egy megkülönböztető mellényben lévő vasúti szerelő lesz, némi olajjal a ruháján. Most vagy soha, itt az idő, oda kell csapnom a lovak közé. Lehúzom a vonat amúgy már berohadt ablakát, és kedélyesen odaszólok neki:

-Elnézést Főnök! Olybá’ tűnik nekem, hogy éppen lemaradtunk a menetrendszerinti indulásról! Kend tud szolgálni valami bennfentes információval?

-Hová utazik? (jön a mogorva kérdés, és közben észreveszem, hogy nem csak a ruhája, hanem az őszülő bajusza is olajos..)

-Halálfaszára.

-Hohó, aha, Halálfaszára. A faszt tudja mikor indul, de dóguzunk, dógozunk.

És elviharzik az utolsó mentsváram. Kortyolok egyet az ásványvizemből, és hallgatom a verőlegények amúgy sekélyes beszélgetését. Közben rájöttem, hogy elkövettem a harmadik hibát is rövid időn belül, mivel pont olyan helyre ültem, ahova a lenyugvó nap narancssárgás fénye beszűrődik, így végképp elviselhetetlen a szituáció. Próbálok szolidaritást vállalni a pattanásos sráccal, és lehunyom a szememet, amikor is meghallom a félig lehúzott ablakon keresztül a hangosbemondó amúgy kedves férfi hangját: „A Halálfaszára induló vonat előreláthatólag 15 perc késessel indul”.

Felhúzom az ablakot, és elmorzsolok stikában néhány bazdmegot, de csak mert Én ezt is megtehetem.

A Marslakó magyarok

2012.03.05. 15:24 hétköznapi naplopó

A következő sorokban kifejtem a véleményemet a magyar televíziózás legújabb ászáról, a Marslakókról. Természetesen nyomdafestéket nem tűrő szöveg következik. (+18)

Tegnap este mélabúsan kapcsoltam be azt a rohadt tévét, hátha találok benne valamit. A Való Világnak pont egy hete lett vége, azóta nem találom a helyemet a magyar televíziózásban. Az embernek tényleg már csak ez az egy szórakozása van, főleg ha ilyen kurva sokat dolgozik, mint én. Na de van még remény, mert megláttam, hogy indul valami új cucc az M1-en. Marslakók….cím alapján pont nekem való. Meg egyébként is basszameg, ráfért már valami újítás a királyi egyesünkre, mert a Szomszédok óta NINCS jó magyar sorozat rajta. Úgyhogy fürdés után be is kúrtam magam az ágyba, és izgatottan vártam premiert.

Első gondolatom: BYE BYE KÖTSÖG Barátok Közt! Nesze nektek kertévék! Öcsém, mekkora ötlet volt ez a sorozat! Régóta mondogatom magamban, hogy kellene valami új, szokatlan, lehengerlő, és odabaszós sorozat. Hát tegnap este megkaptam. Ráadásul az anyjuk úristenit, értenek ezek a nézők megnyeréséhez, mer’ egyből 2 részt adtak le! Kurva jó szövegek, a történet is odabasz, ráadásul még a nők is jók benne bazdmeg, és még a sorozat címe is istenkirály. Sőt, még a zene is jó, amit a végén énekel a izé, hogy is híjják. Na mindegy, nem is az a lényeg, hogy hogy hívják, hanem a lényeg, hogy a tehetség nála nem vetélt el. Fel is vettem kazira, majd ha lesz egy kis időm, akkor visszanézem, az hétszentség.

De azért azt tegyük hozzá, hogy 2 milliárdból csinálták a Jáksóék, úgyhogy volt mit a tejbe aprítani. Én ennyi pénzből a magyar MacGyvert csináltam volna meg, hogy rohadjak meg. Az is mekkora sorozat volt apukám! Az összes része megvan kazin, egyszer kurvasokat fogok vele keresni, ha el tudom adni valami sorozatbuzinak. Na de a lényeg, hogy ez a Jáksó tud valamit, rádióban is vezet műsort, ott van a Heti Hetesben, és most meg megalkotta a semmiből a Marslakókat..jó kiállású egy gyerek, majdnem olyan, mint én.

A sok fanyalgónak üzenném, hogy 2 milliárdból nem lehet jobbat csinálni! Hol éltek ti, Hállivúdban bazdmeg? Inkább örüljetek, hogy végre van egy jó magyar sorozat, nem kell mindig a jenkik seggét nyalni! Csinálj jobbat, ha tudsz! (de ne a MacGyvert, mert azt én szeretném)

Iván szerint a Marslakók: 9,37/10

Köszönöm az Aurórának az ingyen reklámot!

2012.03.05. 13:52 hétköznapi naplopó

süti beállítások módosítása